Hah! Orang Ipoh, Perak oiii! Cik Min nak tanya ni, semua orang masih gunakan mobile data plan ke tu? Dengar…

Print kotak murah Shah Alam most recommended? Dah tahu ke tidak tu? Bukan senang tau nak cari kedai yang boleh…

Print sticker cepat siap tapi berkualiti? Betul ke ni? Boetul ke kualiti tetap baik walaupun sticker dicetak dengan kadar yang…

Kedai printing sticker murah? FLEXISPRINT? Dekat mana tu? Betul ke murah ni? Sticker macam mana yang ditawarkan? Banyak betul persoalan…

Pencinta serunding mesti kena baca artikel Cik Min ni… Kali ni kita nak sembang sikit pasal serunding daging yang paling…

Serunding ayam Kampung Laut? Highly recommended? Sedap ke? Bukan semua serunding sama je ke? Ada beza ke? Haaa… Siapa kata…

Sudah semestinya, ramai yang terkesan dengan kenaikan harga ayam di Malaysia kan? Ramai peniaga yang tidak dapat menjalankan perniagaan disebabkan…

Alamak! Raya Haji akan menjelang tak lama lagi ni!! Kita pula sibuk dengan berkerja, betul tak? Kadangkala nak masak pun…

Oi komeee, kita semua wajib tahu tentang satu kedai komputer di area Perak ni! Mungkin kedai komputer Ipoh yang Cik…

Aduhhh, laptop rosak… Macam mana ni?! Zaman sekarang kan, semua benda nak guna laptop. Even dalam sesi Pengajaran dan Pembelajaran…