Testimonial eUsahawan Coach Suraya Ali

14/06/2023 by No Comments

Anda pernah sertai program eUsahawan bersama coach Suraya Ali, anjuran MDEC? Rugi sangat jika anda melepaskan peluang keemasan untuk menghadiri kelas-kelas eUsahawan ini, kerana ia dianjurkan dan dijalan secara PERCUMA sahaja! Rata-rata individu yang telah menyertai program eUsahawan ini juga telah memberikan testimonial yang sangat baik. Tanpa membuang masa, jom kita lihat beberapa testimonial eUsahawan coach Suraya Ali.

Testimonial Peserta Daripada Pelbagai Platform | Testimonial eUsahawan

Pelbagai feedback telah diberikan oleh para peserta yang hadir ke sesi eUsahawan bersama coach Suraya Ali anjuran MDEC ini. Para peserta yang hadir juga amat berpuas hati dengan apa yang mereka pelajari sepanjang kelas tersebut berlangsung tau!

Berikut merupakan antara testimonial eUsahawan yang mereka berikan:

1.Testimonial peserta daripada laman WhatsApp

Terdapat beberapa peserta yang memberikan feedback mereka di platform WhatsApp, dan rata-rata daripada mereka sangat berterima kasih kerana diberi peluang untuk menghadiri kelas eUsahawan ini.

2. Testimonial peserta di TikTok

Testimonial daripada peserta-peserta di TikTok juga amat bersyukur kerana dapat mempelajari pelbagai ilmu baharu dan menggalakkan anda semua untuk turut menyertai program ini.

3. Testimonial peserta daripada Facebook

Testimonial peserta di Facebook pula menunjukkan para peserta yang hadir berkongsi tentang apa yang mereka perolehi daripada kelas eUsahawan tersebut dan pengalaman mereka. Postingan coach Suraya Ali berkaitan poster kelas eUsahawan juga dihujani komen positif daripada para peserta.

Kelebihan Program eUsahawan Anjuran MDEC

Program kali ini lebih menarik kerana lebih banyak kelebihan dan kebaikan dapat dikongsikan kepada para usahawan yang giat menjalankan perniagaan secara dalam talian. Antara kelebihan utama program eUsahawan ini adalah :

  • • Kelas secara percuma tanpa sebarang bayaran.
  • • Kelas secara dalam talian, atau online.
  • • Mempelajari bermacam jenis ilmu untuk mengembangkan perniagaan secara digital.
  • • Ramai coach yang terlibat di dalam program eUsahawan ini.
  • • Sijil disediakan bagi mereka yang komited dari awal sehingga tamat kelas.

Fuh, banyak betul kelebihan kelas eUsahawan ni walaupun ia hanyalah kelas secara PERCUMA. Memang tak rugilah kalau anda join! No wonder testimonial eUsahawan para peserta kali ni penuh dengan pujian…

testimonial eUsahawan

Jadi, anda tunggu apa lagi tu? Cepat sertai kelas eUsahawan 2023 bersama Coach Suraya Ali untuk tarikh akan datang, sebelum slot penuh! Jom semak tarikh dan daftar slot kelas PERCUMA anda di sini.

Untuk mendaftar kelas PERCUMA mengikut tarikh-tarikh tertentu, anda juga boleh pilih pautan di bawah. Namun, pastikan HANYA SATU TARIKH sahaja yang dipilih ya!

Klik di sini untuk dapatkan senarai penuh tarikh kelas eUsahawan 2023.

Pssst, nak dapatkan lebih banyak artikel seperti “Testimonial eUsahawan Coach Suraya Ali”? Jika ya, untuk mendapatkan lebih banyak artikel menarik, anda boleh layari laman portal Cerita Malaysia.


Penafian: Kandungan program mungkin berubah mengikut modul terbaru eUsahawan bergantung kepada keputusan pengurusan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *