Sewa Maskot Puchong

14/10/2022 by No Comments

Maskot merupakan daya tarikan yang sangat menarik bagi setiap event. Cik Min sangat menggalakkan para event organizer atau ibu bapa untuk sewa maskot di Puchong ini.

Maskot bukan sahaja boleh digunakan untuk event yang besar. Jika ibu bapa mempunyai bajet yang lebih, ibu bapa bolehlah menyewa maskot untuk majlis hari jadi anak-anak demi memberi kenangan manis pada mereka.

Maskot Apa yang Mudah Disewa?

KidsterActive di Puchong menyediakan maskot Didi & Friends. Umum mengetahui bahawa kanak-kanak sememangnya amat meminati siri kartun daripada Digital Durian ini.

Sewa Maskot Puchong

Watak-watak Maskot KidsterActive | Sewa Maskot Puchong

KidsterActive menyediakan sewa maskot Puchong yang terdiri daripada tiga watak kartun dari siri Didi & Friends iaitu Didi, Jojo dan Nana.

Siri kartun ini sangat popular dalam kalangan kanak-kanak dan maskotnya juga dapat menjadi satu daya tarikan yang kuat.

Sewa Maskot Puchong

1. Didi

Didi adalah ayam serama jantan dan juga merupakan watak utama dalam siri kartun Didi & Friends. Didi merupakan ayam serama jantan yang memakai topi dan baju warna biru dan merah. Boleh dilihat topi yang dikenakan Didi mempunyai tulisan namanya.

2. Jojo

Jojo pula merupakan sahabat kepada Didi yang merupakan seekor ayam jantan yang berbulu putih, memakai kaca mata dan berbaju hijau.

3. Nana

Nana juga merupakan sahabat kepada Didi, tetapi Nana adalah seekor ayam serama betina yang berwarna kuning air dan memakai gaun berwarna merah jambu.

Memang comel betul kan semua watak maskot Didi & Friends ni?

Kepentingan Maskot Kepada Event | Sewa Maskot Puchong

KidsterActive amat mengalu-alukan para event organizer untuk menyewa maskot iaitu maskot Didi & Friends ini.

1. Daya tarikan yang besar

Ketiga-tiga maskot dari siri kartun Didi & Friends ini merupakan daya tarikan yang amat besar bagi setiap event kerana popularitinya dikenali dalam kalangan kanak-kanak.

2. Memeriahkan event

Kalau ada maskot, mesti ramai orang berpusu-pusu nak bergambar betul tak?

Anak-anak sudah semestinya teruja ingin bergambar dengan maskot bersama ibu bapa mereka. Sudah pastinya hal ini akan memeriahkan lagi event yang berlangsung. Wah, memang tak rugi sewa maskot ni!

3. Meningkatkan mood pengunjung | Sewa Maskot Puchong

Kanak-kanak khususnya sudah semestinya sangat teruja akan kemunculan maskot dari siri kartun kegemaran mereka di event yang mereka pergi bersama ibu bapa.

Kegembiraan anak-anak juga merupakan kegembiraan ibubapa, tidak hairanlah jika event yang berlangsung mendapat sambutan hangat.

Jadi apa tunggu lagi, jom sewa maskot Didi & Friends sekarang!

Nak Dapatkan Info Lanjut?

Sekiranya anda mahukan maklumat yang lebih lanjut berkaitan sewa maskot Puchong, boleh klik di sini. korang juga boleh kunjungi laman Instagram KidsterActive.

Setakat ini dahulu perkongsian Cik Min tentang “Sewa Maskot Puchong”. Untuk mendapatkan lebih banyak artikel menarik, anda boleh layari laman portal Cerita Malaysia.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim
dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab
pengirim sepenuhnya.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *