Print Sticker Cepat Siap Tapi Berkualiti

02/06/2022 by No Comments

Print sticker cepat siap tapi berkualiti? Betul ke ni? Boetul ke kualiti tetap baik walaupun sticker dicetak dengan kadar yang cepat? Macam kerja semberono je gitu… Ini mesti hanya sticker tertentu je yang boleh dicetak dengan kadar segera kan? Mengarutlah kerja laju tapi hasil masih baik. Tak percayaaa!

Haaa, terkejut kan? Tak percaya kan? Hehe, samalah macam Cik Min mula-mula dulu… Tapi sekarang, Cik Min percaya 100% sebab memang wujud ya satu kedai percetakan terbaik yang menawarkan servis print sticker cepat siap!

Nak tahu tak kedai mana yang Cik Min cakapkan ni? Kalau nak tahu, jom baca dulu perkongsian Cik Min pada kali ini.

Jenis Bahan | Print Sticker Cepat Siap

Untuk pengetahuan anda, sticker ni terdiri daripada beberapa jenis bahan. Apa yang Cik Min pasti, terdapat 3 jenis bahan untuk mencetak sticker iaitu:

1. Mirrorcoat

Print sticker cepat siap
Sumber: FLEXISPRINT

2) Pp white

Print sticker cepat siap
Sumber: FLEXISPRINT

3) Transparent

Sumber: FLEXISPRINT

Mesti anda pun baru tahu rupanya ada 3 jenis bahan yang digunakan untuk print sticker kannn? Dulu Cik Min pun clueless juga, hehe… Tapi sekarang, Cik Min rasa macam very knowledgeable tau! Jadi Cik Min akan pastikan anda semua tahu, apa yang Cik Min tahu juga, okay?

Orait, rasa berkobar nak tahu lagi tak tu? Jom sambung baca perkongsian Cik Min ni. Ada banyak info lagi tau!

Perbezaan Setiap Jenis Bahan Untuk Print Sticker

“Apa beza jenis bahan untuk print sticker ni? Bukan ke kalau nak print, bahan sama je yang kedai akan gunakan?”

Ehhh, janganlah fikir semua kedai printing tu sama pula! Di kedai print sticker cepat siap yang satu ni, anda boleh tanya dan pilih sendiri bahan yang diinginkan untuk dijadikan sticker. Meh Cik Min kongsikan serba sedikit tentang jenis bahan print sticker tadi.

1) Mirrorcoat

  • Pilihan kebanyakan usahawan
  • Lebih murah
  • Kualiti terbaik
  • Mudah didapati

2) Transparent

  • Sering digunakan untuk produk makanan untuk kelihatan lebih exclusive
  • Sesuai untuk teks yang tidak padat

3) PP White

  • Diperbuat daripada plastik, seakan vynil
  • Tahan dengan air
  • Lebih nipis
  • Tidak mudah koyak
  • Sesuai untuk produk sejuk beku

Menarik, kan? Jangan berhenti sampai sini je! Teruskan membaca sikit lagi, sebab Cik Min nak reveal dah nama kedai print sticker cepat siap ni! Jeng, jeng, jeng

Dekat Mana Nak Dapatkan Servis Print Sticker Cepat Siap Ni?

Print Sticker Cepat Siap
Sumber: FLEXISPRINT

Anda mesti tertanya-tanya dekat mana tempat print sticker yang Cik Min maksudkan ni kan? Memang betul ke, ada tempat boleh cetak sticker dengan kadar segera? Yaaa, Cik Min tak propa tauuu! Ni Cik Min nak bagitahu, nama kedai tersebut ialah FLEXISPRINT!

FLEXISPRINT sememangnya menawarkan servis percetakan sticker cepat siap yang tak dapat disangkal lagi. FLEXISPRINT juga akan membantu anda daripada segi design sekiranya anda tiada idea tau! Jadi, tak payah la pening-pening nak fikir rupa acane yang nak diberitahu dekat mereka nanti, hihi… Mereka pasti akan membantu anda sebaik mungkin!

Kepada yang berminat untuk mendapatkan servis print sticker cepat siap, anda boleh hubungi FLEXISPRINT untuk pertanyaan lanjut melalui 2 cara, iaitu:

👉 Melalui website FLEXISPRINT;

👉 Klik Linktr.ee untuk lebih banyak option menarik!

Siapa yang Boleh Tempah Sticker Ni, Cik Min?

Untuk tempahan servis print sticker, FLEXISPRINT amat mengutamakan usahawan SME yang sedang mengusahakan sesebuah bisnes, serta usahawan SME yang benar-benar serius nak kembangkan perniagaan. Misalnya, bisnes produk kosmetik, makanan, ubat-ubatan dan sebagainya.

Kenapa?

Sebab, FLEXISPRINT sememangnya cenderung untuk menawarkan tempahan sticker dalam kuantiti yang banyak! Amat sesuailah buat para usahawan yang baru memulakan perniagaan, ataupun yang telah lama berkecimpung dalam dunia bisnes.

Macam Mana Nak Walk-in ke FLEXISPRINT ya, Cik Min?

“Cik Min, saya lebih suka walk-in terus ke kedai tersebut kalau hal-hal berkaitan printing produk perniagaan saya ni. Di mana lokasi FLEXISPRINT ni ya, Cik Min?”

Tenang… tenang… Cik Min dah sediakan juga lokasi dan waktu outlet FLEXISPRINT beroperasi supaya mudah untuk anda ke sana nanti! Terdapat 2 outlet yang boleh anda kunjungi iaitu:

FLEXISPRINT Outlet Seksyen 13
No 12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park,
Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.

FLEXISPRINT Outlet Seksyen 2
No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16,
Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor.

Ehhh kejap! Waktu operasinya macam mana pula Cik Min? Ada ni haaa Cik Min baru je nak bagitahu…

Waktu Operasi
Buka: Isnin – Sabtu (9:30 am – 6:30 pm)
Tutup: Ahad & Cuti Umum

Sekarang anda dah tahu kan? Pastikan anda ingat details yang Cik Min beri ni! Risau ada yang datang pada waktu atau hari yang salah pula nanti. Frust menonggeng pula kang, haha

Baiklah, sekarang anda dah tahu tempat print sticker cepat siap di mana kan? Nanti, bolehlah stalk FLEXISPRINT di website mereka jika berkelapangan. Kalau berkenan, boleh terus buat tempahan!

Apa? Risau tentang kualiti sticker lagi? Jangan risaulah… Walaupun namanya sticker cepat siap, tapi FLEXISPRINT akan memastikan serta menjamin kualiti yang terbaik untuk setiap tempahan servis daripada para pelanggannya. Bak kata orang, DIJAMIN TRUSTED!

Ingat printing, ingat FLEXISPRINT.

Setakat ini sahaja perkongsian Cik Min pada kali ini tentang, “Print Sticker Cepat Siap Tapi Berkualiti”. Jumpa lagi di postingan seterusnya ya! Untuk lebih banyak artikel yang menarik, anda boleh layari portal Cerita Malaysia.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab pengirim sepenuhnya.

Trend, Travel dan Filem.

Leave a Comment

Your email address will not be published.