Kelas Belajar SEO Murah

19/04/2023 by No Comments

Di zaman teknologi ini, makin ramai usahawan yang Cik Min perhatikan mulai berminat ke arah digital marketing. Antara teknik yang sedang meningkat naik kini adalah, penulisan berteraskan Search Engine Optimisation (SEO). Tetapi, bukan murah ya harga kelas-kelas SEO yang ditawarkan. Jadi, apa agaknya cara yang boleh anda lakukan untuk memperoleh kelas belajar SEO dengan harga yang lebih murah?

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, pastikan anda baca perkongsian Cik Min sampai habis tau! Confirm tak rugi punya, sebab harga tak masuk akal sedang menanti anda di penghujung artikel.

Choppp, apa benda SEO ni sebenarnya?

SEO, atau lebih dikenali sebagai Search Engine Optimization ini merupakan sebuah teknik atau strategi yang digunakan dalam dunia digital marketing. Ia dapat membantu meningkatkan tahap dan visibiliti sesebuah status website usahawan, melalui hasil carian di laman-laman pencarian seperti Google.

Dalam erti kata lain, tujuan utama SEO ini adalah untuk membantu website usahawan supaya lebih mudah muncul di ranking paling tinggi halaman Google.

Pencarian tersebut boleh ditentukan melalui pemilihan kata kunci (keyword) yang baik, lebih-lebih lagi jika ia berkait-rapat tentang perniagaan yang para usahawan jalankan.

Disebabkan itulah para usahawan wajar mengetahui kriteria-kriteria yang perlu gunakan ketika menulis artikel di website tau! Bukan senang nak muncul di ranking tertinggi Google, kalau kita tidak pernah masuk kelas belajar SEO dan tidak menggunakan kriteria penulisan yang betul.

“Jadi, dekat mana saya boleh join kelas belajar SEO tanpa membayar terlalu mahal?”

Jawapannya, sudah semestinya bersama Lunaworks Alliance PLT di bawah kendalian Puan Suraya Ali. Kalau anda nak tahu, Lunaworks ada menyediakan pelbagai servis digital marketing, termasuklah penulisan SEO untuk para usahawan tau!

Apa yang Cik Min boleh katakan, Lunaworks ni memang powerlah bab-bab penulisan artikel SEO dan copywriting ni. Mereka juga merupakan panel yang dilantik oleh MARA bagi program Pendigitalan DigitalBiz, demi membantu para usahawan bumiputera untuk lebih dikenali di halaman digital.

Ada ke contoh website Lunaworks yang tulisan artikelnya muncul di ranking tertinggi Google?

Kalau Cik Min dah cerita, memang confirm akan ada buktinya sekali. Cik Min ni bukan jenis cakap kosong yerrr! Jom kita tengok beberapa hasil penulisan SEO yang team Lunaworks sediakan untuk usahawan, yang sudah naik di ranking tertinggi halaman Google.

kelas belajar seo
kelas belajar seo

Ha, amacam? Bukan satu, bukan dua. Sekali tujuh contoh Cik Min bagi! Kalau ikutkan ada banyak lagi sebenarnya, tapi nanti tak berpenghujung pula perkongsian Cik Min kali ni haha

Apa yang paling menarik ialah, walaupun Lunaworks sangat berpengalaman dalam bidang penulisan SEO, mereka tetap nak bantu para usahawan untuk masuk kelas belajar SEO dengan harga yang sangat rendah. Bak kata orang, ilmu sama dikongsi gitu.

Jom dapatkan kelas belajar SEO RM35 bersama Lunaworks!

Anda semua mesti dah penat menunggu dan membaca kan? Jangan lari dulu, sebab Cik Min dah ready nak share harga kelas belajar SEO terbaik daripada Lunaworks.

Untuk pengetahuan anda, team Lunaworks telah berjaya menghasilkan sebuah kelas rakaman belajar SEO di bawah projek Rahmah Digital, khas untuk para usahawan semua. Dengan hanya RM35, anda akan memperoleh sebuah video kelas rakaman SEO selama 45 minit sama seperti belajar di kelas-kelas SEO yang lain.

Antara kelebihan yang bakal anda peroleh:

➑ Tips penulisan SEO, seperti keyword research.
➑ Mengetahui kriteria asas dan utama penulisan SEO.
➑ Cara untuk menggapai ranking tertinggi di halaman Google.

Kepada para usahawan yang berminat untuk mendapatkan rakaman kelas belajar SEO daripada Lunaworks, pastikan anda klik di sini hari ini juga. Jom sama-sama kita naikkan ranking website bersama SEO!

Servis tambahan daripada Lunaworks

Buat para usahawan yang ingin mendapatkan servis secara terus daripada Lunaworks, di sini Cik Min senaraikan beberapa hot-selling services daripada mereka:

πŸ”₯ Pakej Penulisan SEO di Website Usahawan
πŸ”₯ Pakej Penulisan SEO di Blog Lunaworks
πŸ”₯ Kelas Rakaman Asas TikTok Seller, Affiliate & TT Shop
πŸ”₯ Pakej Rahmah Digital: Penulisan SEO di Blog Lunaworks
πŸ”₯ Pakej Rahmah Digital: Pengiklanan di Blog Lunaworks
πŸ”₯ Pakej Rahmah Digital: Urus Konten SocMed Usahawan

Berminat untuk menyertai sesi briefing dan kelas-kelas PERCUMA daripada Puan Suraya Ali? Di sini kami turut sediakan beberapa projek yang mereka adakan:

πŸ”₯ Briefing Rahmah Digital
πŸ”₯ Kelas Belajar Tulis Blog
πŸ”₯ Kelas Asas Pemasaran Digital

Wow, hebatnya Lunaworks dalam usaha mereka membantu para usahawan untuk terus maju. Perniagaan sebeginilah yang wajar kita beri sokongan secara penuh. Jadi, pastikan anda semua dapatkan servis dan perkhidmatan yang Lunaworks sediakan hari ini juga!

Untuk maklumat lanjut, ayuh ikuti perkembangan terkini Lunaworks Alliance PLT di laman media sosial seperti berikut:

Facebook | Instagram | TikTok

Sekian sahaja perkongsian Cik Min tentang “Kelas Belajar SEO Murah”. Untuk mendapatkan lebih banyak artikel menarik, anda boleh layari laman portalΒ Cerita Malaysia.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab pengirim sepenuhnya.

Trend, Travel dan Filem.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *