Kedai Printing Sticker Murah | FLEXISPRINT

01/06/2022 by No Comments

Kedai printing sticker murah? FLEXISPRINT? Dekat mana tu? Betul ke murah ni? Sticker macam mana yang ditawarkan?
Banyak betul persoalan yang bermain dalam kepala tu kan? Tapi memang betul! Cik Min tak tipu, sebab memang wujud kedai printing sticker murah dekat Selangor ni. Tak percaya? Jom baca perkongsian Cik Min kali ini. Lepas ni, confirm masalah anda akan selesai! Inshaallah…

Tahukah Anda? | Kedai Printing Sticker Murah

Penggunaan sticker dalam perniagaan adalah sangat penting. Kenapa? Sebab, sticker ni selalunya digunakan untuk melabel sebarang produk yang dijual. Ibaratnya, sekali orang tengok produk kita tu, mereka terus boleh tahu details tentangnya. Itulah kenapa pentingnya untuk buat printing sticker produk tauuu…

“Tapi Cik Min, mana nak cari kedai printing sticker yang murah sekarang ni? Ada ke? Sekarang semuanya mahal…”

Adalah! Siapa yang kata tak ada tu? Nanti Cik Min cili mulut dia… Okay, sekarang kita sambung baca perkongsian Cik Min dulu ya.

FLEXISPRINT | Kedai Printing Sticker Murah

Kedai printing sticker murah
Sumber: FLEXISPRINT

Anda pernah dengar tentang FLEXISPRINT? Tak pernah? Okay, ni Cik Min nak bagitahu…

FLEXISPRINT ni merupakan sebuah kedai yang menawarkan pelbagai jenis servis percetakan. Salah satunya adalah, printing sticker! Terdapat pelbagai jenis sticker yang ditawarkan untuk para usahawan pilih tauuu… Tambahan pula, staff FLEXISPRINT yang sangat membantu juga akan berusaha sebaik mungkin dalam menguruskan tempahan sticker Tuan/Puan.

Siapa je yang boleh buat tempahan printing sticker ni?

FLEXISPRINT amat mengalukan usahawan SME yang ingin mendapatkan khidmat percetakan bagi produk mereka. FLEXISPRINT juga ingin membantu para usahawan untuk menyelesaikan masalah atau isu utama seperti sticker. Yelah, kalau produk takda sticker, macam mana orang nak kenal brand kita nanti, kan?

Tambahan lagi, FLEXISPRINT juga akan membantu para usahawan dengan memberikan khidmat nasihat serta cadangan berkaitan sticker seperti ukuran, design dan sebagainya… Suka tak tuuu? Sabar… sabar… Cik Min ada banyak lagi nak kongsi ni, jadi teruskan membaca okay?

Jenis Printing Sticker Yang Ditawarkan oleh FLEXISPRINT, Kedai Printing Sticker Murah Terbaik!

kedai printing sticker murah
Sumber: FLEXISPRINT

Printing sticker macam mana yang ditawarkan tu? Ada berapa jenis sticker je yang ditawarkan?”

Haaa, kalau anda nak tahu, FLEXISPRINT ada menawarkan 2 jenis printing sticker iaitu:
1) Sticker Label Digital Printing
2) Sticker Advertising Inkjet Printing

Sticker Label tu macam mana, Cik Min?

kedai printing sticker murah
Sumber: FLEXISPRINT

Seperti gambar di atas, Sticker Label ni merupakan servis printing sticker yang paling banyak ditempah oleh usahawan berbanding sticker advertising. Usahawan sering menggunakan sticker label untuk melabelkan jenama pada produk.

Namun, bagi jenis Sticker Advertising Inkjet Printing pula, terdapat beberapa pilihan yang anda boleh pilih tau! Untuk info lebih lanjut, boleh layari website, FLEXISPRINT.

Bagaimana Cara Berhubung Dengan FLEXISPRINT?

Anda berminat nak tahu lebih lagi tentang printing sticker murah, tapi tidak tahu di mana nak cari atau berhubung dengan FLEXISPRINT? Haaa, ni Cik Min nak bagitahu sesiap dekat mana anda semua!

Ada beberapa cara yang anda boleh lakukan:

1) Klik link Linktr.ee ini.
2) Walk-in outlet FLEXISPRINT di:

FLEXISPRINT Outlet Seksyen 13
No 12, Jalan Balapan 13/32, Tadisma Business Park,
Seksyen 13, 40100 Shah Alam, Selangor.

FLEXISPRINT Outlet Seksyen 2
No 14, Jalan Bunga Tanjung 2/16,
Seksyen 2, 40000 Shah Alam, Selangor.

Dah rasa lega ke belum sebab dah jumpa kedai printing sticker murah ni? Nanti, bolehlah anda pergi dan dapatkan tawaran percetakan daripada FLEXISPRINT ya… Confirm takkan rugi!

Berbaloi Ke Tempah di FLEXISPRINT?

“Berbaloi ke? Berkualiti ke? Hmm, risau indah khabar dari rupa aje…”

Eh, mestilah berbaloi… Dekat mana lagi nak cari kedai yang menawarkan percetakan sticker murah zaman sekarang ni? FLEXISPRINT je ada tau! Bukan harga je mampu milik, tapi kualitinya pun dijamin terbaik!

Agak-agak, terjawab tak penyelesaian kepada masalah anda untuk cari tempat tempahan sticker produk dengan harga yang murah dan berpatutan tu? Jadi, kalau terasa nak buat printing keperluan perniagaan, ataupun apa-apa saja, ingatlah FLEXISPRINT!

Anda tak perlu rasa ragu-ragu lagi dah selepas ini, kerana FLEXISPRINT seharusnya dah menjadi pilihan utama anda untuk tempahan sticker yang berkualiti dengan harga yang berbaloi. Cik Min jamin, anda akan PUAS HATI!

Akhir kata daripada Cik Min, setakat ini sahaja perkongsian kali ini tentang “FLEXISPRINT, Kedai Printing Sticker Murah”. Jumpa lagi di postingan seterusnya ya! Untuk lebih banyak artikel yang menarik, anda boleh layari portal Cerita Malaysia.


Penafian: Pengendali web tidak bertanggungjawab terhadap komen atau catatan pengirim dalam ruangan ulasan laman ini. Komen atau catatan yang tertera adalah tanggungjawab pengirim sepenuhnya.

Trend, Travel dan Filem.

Leave a Comment

Your email address will not be published.